Aanleg

aanleg-blaauwhoveniers

Bij de aanleg van uw tuin beginnen wij met het grondwerk. Dit grondwerk noemen wij het fundament. Nadat het fundament aangelegd is gaan wij aan de slag met de paden en terrassen. Daarna kunnen wij nog schuttingen, schuurtjes of muurtjes bouwen. Ook nemen wij dan de tijd om de pergola’s en prieeltjes te maken en/of op hun plek te zetten. Dit alles hangt af van het ontwerp. Daarna is tijd om de tuin af te maken met beplanting en misschien wel een mooie groen gazon. Wij leveren uw tuin gebruiksklaar af tenzij anders afgesproken.

 

Beplanting

Blaauw Hoveniers denkt graag met u mee welke beplanting u wilt. De keuze hiervoor is zeer persoonlijk. Blaauw Hoveniers denkt mee en kan u waar nodig deskundig advies geven. Bomen, struiken, vaste planten en perkplanten Blaauw Hoveniers levert het allemaal. Het kan nodig zijn om de grond te bewerken en dat er bemesting nodig is, dit wordt gedaan om ziekte te voorkomen.  Blaauw Hoveniers zorgt ervoor dat de beplanting op de juiste plek komt te staan.

Bestrating

Naast de beplanting denkt Blaauw Hoveniers ook graag mee over de bestrating in uw tuin. Denk hierbij aan sierbestrating, grindpaden, natuursteen, stoeptegels of gebakken steen.  Blaauw Hoveniers zorgt ervoor dat u bestrating de juiste ondergrond heeft.


Terug naar de homepage!